Wie zijn wij

Wie zijn wij

Als onderdeel binnen het Holland College richt Terra opleidingen zich uitsluitend op het verzorgen van MBO opleidingen. De opleidingen worden in tegenstelling tot veel ROC's en AOC's uitsluitend op locatie verzorgd. Dit geeft ons de mogelijkheid de opleiding toe te spitsen op uw bedrijfssituatie.

Terra opleidingen werkt samen met diverse AOC's en ROC's voor het verzorgen van opleidingen onder het bekostigd onderwijs. Ondanks de samenwerking blijft er altijd voor u ėėn duidelijk aanspreekpunt, zodat de kwaliteit geleverd wordt die u van ons kunt verwachten.

Partner in opleiden

Het bedrijfsleven streeft meer dan ooit tevoren om medewerkers op het vereiste deskundigheidsniveau te houden. Opleiden kan hierin een belangrijke rol spelen. Terra opleidingen wil hierbij graag uw partner zijn. Hierbij staat deskundigheid, service en een meedenkende houding met uw onderwijsvraag centraal. Alle docenten en trainers zijn hooggekwalificeerd in zijn of haar vakgebied en hebben ruime ervaring met de verschillende doelgroepen.

Holland College

Binnen Holland College zijn opleiders aangesloten welk zich richten op een specifieke sector. De samenwerking maakt het mogelijk om opdrachtgevers door te verwijzen naar specialisten in een bepaalde branche. Hiermee wordt de opleidingsvraag centraal gezet en niet het belang van een individuele opleider.

 

© Terraopleidingen.nl 2002 - 2021