MBO - niveau 3

MBO - niveau 3

Binnen het MBO niveau 3 onderwijs bieden wij uitsluitend nog de opleiding 'Vakbekwaam medewerker teelt' aan. Laat ons u informeren over deze opleiding:
 
Werkt u al jaren in de (glas)tuinbouw? En heeft u in die jaren veel ervaring opgedaan, maar eigenlijk nooit uw papiertje gehaald? 
 
Dit is uw kans, een versnelde MBO opleiding teelt, speciaal gericht op werkende. 
 
Wat houdt de opleiding in?
Tijdens de opleiding 'Vakbekwaam medewerker teelt' leer je de uitvoerende, organiserende en vaktechnische rol binnen (glas)tuinbouwbedrijven. De opleiding staat qua inhoud gelijk aan de opleiding die AOC's aanbieden, alleen zal deze voor vele minder tijd in beslag nemen.
 
Deze tijdwinst bereiken we doormiddel van een intake aan het begin van de opleiding. Dit geeft ons een advies op welke onderdelen u nog kennis mist. Bij het starten van de opleiding moet u minimaal aanwezig zijn bij deze onderdelen en de andere onderdelen mag u volgen. 
 
Toelatingseisen
Deze opleiding wordt verkort aangeboden en het is van belang dat u al wat kennis heeft van de werkzaamheden in de (glas)tuinbouw. We houden daarom de regel aan dat u minimaal 3 jaar werkervaring moet hebben in de (glas)tuinbouw.
 
Kosten en duur
De kosten van de opleiding bedragen € 1500,- excl. BTW per persoon, per jaar. Aangezien het een vaktechnische opleiding betreft wordt deze vanuit het Colland opleidingsfonds in veel sectoren met max. 75% gesubsidieerd! Of dit ook voor uw sector geldt kunt u opzoeken op de website www.collandarbeidsmarkt.nl.
 
Uiteraard houden we rekening met drukte in het seizoen en zullen de lessen zoveel mogelijk daarbuiten inplannen. Zie hierbij de OER/studiegids

© Terraopleidingen.nl 2002 - 2021